• mijn nieuwe printer pakt na een paar printjes wel 8 vellen tegelijk.
  Nu zit alls vast.
  hoe krijg ik dat weer eruit?

  Gesteld op 14-1-2019 om 20:59 in forum Samsung SL-C480W Misbruik melden
  • Je kunt de printer aan de achterzijde openen klik de rol los door het witte plastic schijfje in te drukken dat zit links Zit de storing al verder open voorzichtig de bovenzijde door een krachtige maar voorzichtige beweging naar boven de bovenzijde bij scan gedeelte dus het dikke gedeelte met display gaat open Het beste pak je hem vast bij het gedeelte van de aan uit zwart wit kleur knop je kunt dan bij de papier uitvoer komen
   Wolf Geantwoord op 22-1-2019 om 20:21

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info