• ik blijf een melding krijgen; cas. gebr. toner verv./plaatsen
  Heb inmiddels nieuwe toners erin gedaan. Helaas geeft de printer geen gehoor.

  Gesteld op 30-1-2018 om 18:45 in forum Samsung SL-C480W Misbruik melden
  • Het gaat hier om de gebruikte toner die zit links als alle cassetes eruit zijn. schoonmaken kan ook, scheelt weer. Geantwoord op 30-1-2018 om 19:14

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Als je de toners eruit haalt kan aan de linkerkant de cas verwijderen en schoonmaken. Dit is waar de gekleurde stickers met de letters y m c k op zitten. dit is een cassette die je eruit kan trekken, dat is de cassette gebr. toner. Schoonmaken of vervangen en klaar. Wel oppassen hier zit allemaal poeder in. Geantwoord op 30-1-2018 om 20:17

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info