• ik heb een nieuwe transportriem geplaatst omdat de printer dit al een tijdje aangaf. Nu geeft hij nog steeds aan dat ik de transportriem moet vervangen. kan ik hem resetten zodat hij dit niet meer aangeeft?
  Peter

  Gesteld op 12-12-2017 om 16:28 in forum Samsung SL-C480W Misbruik melden
  • Met de vervanging van de transportriem heb ik nog geen ervaring. Ik kan u enkel aanbevelen de printer binnen te brengen bij uw verkoper om de herstelling te laten uitvoeren. Geantwoord op 12-12-2017 om 16:42

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • is er inmiddels al een oplossing voor dit probleem?
   Hier een nieuwe transportriem geplaatst en een nieuwe fixeer eenheid en meldingen blijven in beeldscherm staan. Geantwoord op 17-9-2018 om 14:07

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info