• Printer geeft aan dat de toners op zijn. Wanneer ik de status van de toners bekijk, zijn ze nog voor 48%-64% gevuld. Nog lang niet op dus. Er valt totaal niets meer te printen. Is het mogelijk om iets in de instelling van de printer te wijzigen om het nu al vervangen van de toners te omzeilen?

    Gesteld op 7-12-2017 om 20:08 in forum Samsung SL-C480W Misbruik melden
    • Dat is raar. Bij mij was de geel toner opgebruikt en die gaf dat ook aan. Ik kon dan ook niet meer verder printen. Misschien eens alle toners eruit halen en terug plaatsen. Je kan ook altijd de printer resetten door het stopcontact eruit te trekken, een poosje wachten en terug inpluggen waarna ge de printer terug opstart. Hopelijk zal dat helpen. Geantwoord op 7-12-2017 om 20:28

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info