• Als ik mijn telefoon open schuif, blijft het beeld zwart, dus zie niks.
    Als ik hem dicht doe, heb ik wel beeld, maar kan hierdoor niet meer
    sms-en enzo.
    Ligt het aan mijn instellingen of is mijn beeldscherm gewoon kapot?
    En als het beeldscherm kapot is, valt dat dan te repareren?

    Gesteld op 14-10-2012 om 05:43 in forum Samsung SGH-G600 Misbruik melden
    • 23-09-2013 Ik krijg bij openschuiven ook een zwart scherm vandaag.. kan niet in menu. Hoe los ik dit op?? Mijn beeldscherm hgeeft bij dichte stand even wel beeld op... maar zeer kort.Heb mobiel al aan en uit gezet, batterij en sim kaart er al uit gehad, maar nietys werkt,, ben nu foto die ik als welkom had staan ook kwijt..
      Wie weet wat te doen??? Geantwoord op 23-9-2013 om 16:05

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • 23-09-2013 Dit probleem heb ik ook, ik heb heel even beeld, maar kom niet in menu.Ik heb de telefoon al aan- en uhit gezet, batterij en simkaart er al uit gehaald, waardoor de foto die ik erop had staan nu ook niet meer tevoorschijn komt... beeldscherm is dus niet kapot, maar ik kan nergens een antwoord lezen. Ik heb me net ingeschreven en de eerste vraag per mail al wel ontvangen, maar zie daar ook geen antwoorden van destijds... ik probeer het nu hier nogmaals. Hoop dat iemand me kan helpen. met vriendelijke groet, mevr. MK Geantwoord op 23-9-2013 om 16:37

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info