Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Gebruiksaanwijzing 147 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Ik heb een samsung NX11 camera. Na het foto's maken heb ik de kaart in mijn laptop gedaan en ik wilde hem terug in de camera doen om nieuwe foto's te maken. En toen stond er opeens dat de kaart vergrendeld is Gesteld op 30-8-2017 om 11:26

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Hoe krijg ik de burstmodus terug? Waar het in te stellen was, heb ik nu enkel nog de keuze tussen één foto of een timer opname. Gesteld op 4-5-2014 om 16:41

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Beste,

  Wij hebben vorig jaar de Samsung NX11 gekocht. We zijn geen professionals en in het begin ging het aardig.. Maar waarschijnlijk zijn per ongeluk de standaard instellingen aangepast en hebben we nu hele onduidelijke foto's (krijg ze bijna niet scherp), daarnaast ook altijd aan de onderkant van de foto een schaduw. Kan iemand mij helpen? Kan ik eventueel ergens een cursus doen om deze camera te leren kennen?

  Groeten Jeanette Gesteld op 21-5-2013 om 21:04

  Reageer op deze vraag Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Samsung NX 11

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info