• mijn tv gaat niet aan, het lichtje knippert alsof hij in standby mode is, en vervolgens na 10+ min gaat hij wel aan. maar soms duurt het een stuk langer dan 10min.

  heeft iemand het zelfde probleem? en weet misschien iemand of ik er wat aan kan doen ?

  ik dank u vriendelijk alvast

  Gesteld op 28-9-2010 om 11:27 in forum Samsung LE40S8 Misbruik melden
  • ik denk je moet de tv snel verkopen voor dat i helemaal niet aan kan,want dat had ik ook en heb ik hem aan iemand voor 150 verkocht en de geene heeft me later gebeld en zei dat de tv heef ie weggegooit want hij wil niet meer werken
   groetjes hdidan Geantwoord op 10-3-2011 om 17:19

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info