• Ik krijg mijn uitzending binnen via KPN interactieve TV. Sinds gisteren staat er ineens op mijn linkerhelft van het scherm een logo LCD TV met de kenmerken van de Samsung 5 serie. Aan de onderkant zie ik de beeldlogo's van vier providers UPC- KPN = Canal 1. Die blijven een aantal seconden staan, daarna verdwijnen ze en dan komen ze weer terug. Dat is heel hinderlijk. Ik weet niet hoe ik het moet wegkrijgen.

  Gesteld op 24-3-2016 om 20:49 in forum Samsung LE 32D550 Misbruik melden
  • Ik heb het antwoord gevonden. Op you tube moet je intikken
   Samsung hoe to changem shopmode.
   Instructies opvolgen en je bent klaar.
   Was eigenlijk erg simpel.
   Succes. Geantwoord op 6-4-2016 om 00:01

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info