• Hoe kan ik de foto's uit album in computer krijgen?

    Gesteld op 25-7-2019 om 14:06 in forum Samsung Galaxy J5 2017 - SM-J530F Misbruik melden
    • Gewoon je J5 met je USB kabel aansluiten op de computer. Deze vind automatisch een Folder "Galaxy J5" , en een pop-up venster gaat open (in Win 10), met de vraag "Geef aan wat je wil doen" in deze Folder. Kies dan voor Foto's en video's importeren. In het icoon op je bureaublad "Deze pc" vind je ook een icoon Galaxy J5. Als je daar op klikt, zie je een Folder "Card" . Als je daar op klikt zien je nieuwe verschillende Folders. Als je dan klikt op DCIM, en dan nog eens op Camera, daar zitten je gemaakte foto's van de camera. Andere foto's uit b.v. Whatsapp of Messenger zitten normaal ergens in de Folder Android. Maar dat is even zoeken naar waar Wathsapp staat, en dan in "Media" naar de foto's. Je hebt natuurlijk wel wat computerkennis nodig. Voor andere Windows versies kan de werkwijze wat verschillen. Geantwoord op 25-7-2019 om 23:03

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info