• ik krijg mijn samsung j5 2017 niet meer open met vingerprint en ook niet met mijn code. Kan iemand hier bij helpen aub.

    Gesteld op 11-5-2019 om 23:06 in forum Samsung Galaxy J5 2017 - SM-J530F Misbruik melden
    • Dit zegt de handleiding ivm. vingerafdrukherkenning:
      '' Biometrie en beveiliging:
      U kunt de instellingen voor de beveiliging van het apparaat wijzigen.
      Tik op het scherm Instellingen op Biometrie en beveiliging.
      • Vingerafdrukherkenning gebruikt de unieke kenmerken van elke vingerafdruk om de beveiliging van uw apparaat te verbeteren. Het is zeer onwaarschijnlijk dat de vingerafdruksensor twee verschillende vingerafdrukken niet kan onderscheiden. In zeer zeldzame gevallen waarin afzonderlijke vingerafdrukken zeer op elkaar lijken, kan de sensor ze echter als identiek herkennen.

      • Als u uw vingerafdruk gebruikt als schermvergrendelingsmethode, kan uw vingerafdruk niet worden gebruikt om het scherm te ontgrendelen wanneer u het apparaat inschakelt. Als u het apparaat wilt gebruiken, moet u het scherm ontgrendelen met een patroon, PIN-code of wachtwoord dat u instelt wanneer u de vingerafdruk registreert. Zorg ervoor dat u uw patroon, PIN-code of wachtwoord niet vergeet.

      • Als uw vingerafdruk niet wordt herkend, kunt u het apparaat ontgrendelen met het patroon, de PIN-code of het wachtwoord dat u hebt ingesteld bij het registreren van de vingerafdruk, en vervolgens kunt u uw vingerafdrukken opnieuw registreren. Als u uw patroon, PIN-code of wachtwoord bent vergeten, kunt u het apparaat niet gebruiken als u het niet opnieuw instelt. Samsung is niet verantwoordelijk voor het verlies van gegevens of ongemak veroorzaakt door vergeten ontgrendelingscodes.''
      Conclusie, volgens die tekst: als je niet kan ontgrendelen met de vingerafdruk en je bent je code vergeten, dan zit er niets anders op dan de gsm terugzetten naar de fabrieksinstelling, mét uiteraard verlies van alle zelf geïnstalleerde apps, en vooral van alle opgeslagen gegevens zoals o.a.foto's en andere documenten. Geantwoord op 11-5-2019 om 23:49

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info