• Hoe stel ik de standaard starpagina weer in? (met google balkje en weer en 4 apps onderin)
    heb per ongeluk op windows launcher gedrukt en na wal geklooi nu helemaal niks meer (geen apps) geen 2e pagina na veeg naar rechts??

    bij voorbaat dank,
    Phill

    Gesteld op 16-10-2018 om 23:27 in forum Samsung Galaxy J5 2017 - SM-J530F Misbruik melden
    • Je startscherm wordt verzorgd door de samsung-systeemapp 'Samsung TouchWiz Home' die standaard geïnstalleerd is bij installatie van je toestel. Je kan die zoeken in de app 'galaxy apps' (standaard geïnstalleerd en vergelijkbaar met de 'google play store' app, maar dan speciaal voor samsung) met de zoekfunctie. Die app moet 'geïnstalleerd' vermelden. Indien niet moet je hem opnieuw installeren.
      Je kan je startscherm herstellen door op het nu lege beginscherm te tikken en vast te houden. Je krijgt dan onderaan drie items waarmee je je startscherm opnieuw kan opbouwen. 1. Met knop 'achtergronden en thema' s' kan je de achtergrond instellen en kies je uiteraard een thema waarin de standaard knoppen zichtbaar zijn. Je kan in die schermen bovenaan rechts (drie puntjes) ook andere scherminstellingen doen.
      2. Met knop 'widgets' kan je o.a. de items 'weer en klok' en de 'google balk' terug op je startscherm zetten.
      3. Met de knop 'instellingen' kan je bepaalde instellingen voor je startscherm doen. Zoals voormeld kan je ook bijkomende instellingen doen via de schermen uit punt 1 hierboven.

      - Om bijkomende schermen naast je startscherm te krijgen: als je op je startscherm naar links veegt zie je rechts van je startscherm een leeg scherm met een groot plusteken in. Als je daarop drukt maak je een nieuw scherm aan dat je ook kan vullen met app-iconen. Bijkomende schermen kan je op diezelfde manier aanmaken en dan vóór of achter je standaard startscherm een eigen plaats geven door er blijvend op te drukken en te verslepen naar de gewenste plaats.

      Je kan ook een backup van je toestel terugzetten vanuit de 'samsung cloud' app indien je die functie gebruikt na registratie van een samsung-account, of in een extreem geval teruggaan naar de fabrieksinstellingen waarbij je al je eigen instellingen en apps wel verliest.

      Lees ook eens de handleiding van je toestel. De app 'gebruiksaanwijzing' is daartoe ook standaard al geïnstalleerd op je toestel. Gebruik daarin de zoekfunctie 'startscherm'.
      Geantwoord op 17-10-2018 om 23:09

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info