• samsung glaxy j1 gaat aan endag gaat meteen uit van zich zelf, oplosssing?

    Gesteld op 19-12-2017 om 21:18 in forum Samsung Galaxy J1 SM-J100H Misbruik melden
    • Ik heb dit ook gehad en bij mij was het de batterij die was overleden. Zelf met de oplader deed ie niks anders dan aan en uit gaan. Ik zou als ik u was naar de winkel gaan om te vragen of de batterij het nog wel doet. Vraag anders aan ze of ze een nieuwe batterij erin kunnen doen om te kijken of hij dan weer werkt. Ik hoop dat u hier wat aan heeft. Geantwoord op 19-12-2017 om 21:36

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info