• Op mijn startscherm is op eens de datum en tijd verdwenen ik he b een Samsung J1kan ieman d uitleggen hoe ik dit weer terug kan zetten heb ook niets kunnen vinden in de handleiding b.v.d. mattie wiebes

  Gesteld op 13-1-2017 om 12:26 in forum Samsung Galaxy J1 SM-J100H Misbruik melden
  • Ik heb dit ook gehad . Waarschijnlijk te lang op de datum en klok gedrukt. Ga naar de widges daar staat de datum en klok even vasthouden en verslepen naar startscherm.
   Laat je even weten of dit lukt? Succes. Gr. Mar Geantwoord op 30-4-2017 om 20:58

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Widges vind je om op een lege plaats op het startscherm 4 seconden te drukken je ziet dan onderin de widges staan Geantwoord op 30-4-2017 om 21:15

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info