• Beste, ik heb een Samsung GT-S6310N Galaxy Young. Bij het voor de eerste keer opstarten van mijn smartphone heeft hij foto's van onze zaak van het internet opgehaald en in de "galerij" gezet.
  Graag zou ik deze foto's verwijderen. Hoe doe ik dat. Vr Gr J.Soeterings. email: info@brasseriejoske.nl

  Gesteld op 6-6-2015 om 13:43 in forum Samsung GT-S6310N Galaxy Young Misbruik melden
  • Je gaat eerst de foto selecteren. Daarna druk je op het meest linkse toetsje aan de onderkant. Dus als je toestel rechtop staat, het meest linkse toetsje. Hier kun je alles zien wat er met de foto,s moet gebeuren. Ook wissen.
   Groet jo Geantwoord op 6-6-2015 om 19:39

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
  • Het mest linker toestje onderaan zegt bij deze foto,s bijsnijden, instellen als, of gegevens geen van de drie opties kunnen de foto verwijderen. Geantwoord op 8-6-2015 om 16:29

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info