• Ben in het bezit van een Samsung mobiel type GT-S5830i. Wil graag de foto's van mijn mobiel overhevelen naar mijn pc. Na verbinding via USB met de pc verschijnt er op het tabblad COMPUTER maar geen item als 'apparaat voor massaopslag op het scherm 'Draagbare apparaten' Het lukt dus alsmaar NIET om de foto's via PICASA te bewerken en zichtbaar te maken op mijn computer. Heb van Seniorweb aanwijzigingen gekregen hoe ik moet handelen om dat voor elkaar te krijgen. Verder dan de hier beschreven stap kom ik dus niet. Mijn foto's staan onder meer op de app 'çamera'en onder 'WhatsApp'op mijn mobiel. Kunt u een 76-jarige helpen zonder al te veel moeilijk begrijpbare termen? Bij voorbaat heel hartelijke dank.

    Gesteld op 19-5-2015 om 11:07 in forum Samsung GT-S5830i Galaxy Ace Misbruik melden
    • Hoe krijg ik gewoon antwoord op een serieuze vraag??? Geneuzel over emoticons interesseren me geheel niet. Moet er blijkbaar nog voor betalen ook! Dus: graag het GEHELE antwoord! Laat anders maar zitten! Geantwoord op 19-5-2015 om 17:47

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • installeer het programma Samsung Kies , downloaden van de Samsung-website
      www.samsung.com/kies , op pc
      dan de bij het toestel behorende USB-kabel aansluiten op phone en USB-ingang van de pc
      samsung-kies start dan op of klik op Samsung-kies-pictogram op pc
      dan kun je de gegevens ( foto's ) van de phone overbrengen naar de pc
      deze worden dan automatisch in Picassa geladen bij inschakelen Picassa Geantwoord op 19-5-2015 om 23:26

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • u ziet op het schermpje vd telefoon het drietaks tekentje, als u hierop duwt en het tekentje naar beneden rolt, vraagt de telefoon om te verbinden onderaan. eens u dat doet, ziet de pc uw telefoon en kunt u de fotos kopieren naar een map op uw pc. uw gelefoon kunt u in de pc vinden onder computer. kies werkt vaak niet dus zou ik niet gebruiken, u kunt gewoon vanui het station waar de telefoon op aangesloten is de bestanden overbrengen. Geantwoord op 17-6-2015 om 21:37

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info