• Sinds vandaag kan ik mijn playstore niet meer vinden en doet mijn whatts app het niet meer , en krijg om de 10 min een berichtje van verificatie van google talk mislukt ,nog meer mensen dit probleem ?.............. kunnen jullie mij helpen !!!!!

    Gesteld op 28-2-2015 om 11:21 in forum Samsung GT-S5830i Galaxy Ace Misbruik melden
    • Ik had een soortgelijk probleem met een Samsung Galaxy Ace - model GT-S5830 van iemand die van haar dochter de telefoon had overgenomen.
      Via KPN Support wist ik hoe een nieuwe Gmail user moest worden toegevoegd (ter voorkoming dat je de mail van een ander te zien krijgt, weliswaar familie maar iets wat je toch niet wilt). Toegang Play Store lukte echter niet. De melding ´Verificatie vereist. U moet inloggen in Google´ blokkeerde de toegang. KPN kon dit niet oplossen en verwees naar Google Support.
      Via Google Support werd getest of ik überhaupt wel in Play Store kon komen. Heb een andere app geselecteerd en yes ik kon het programma installen. Geen melding. Opnieuw WhatsApp geprobeerd te installeren. Niet gelukt. Opnieuw melding over Verificatie. Google Support kon dit niet oplossen en verwees me naar WhatsApp Support. Daar het probleem per mail uitgelegd (support@whatsapp.com) omdat er geen telefoonnummer te vinden was.
      WhatsApp Support beantwoorde niet direct de vraag maar gaf wel aan hoe ik op een andere manier bij WhatsUp kon komen.

      Download de laatste versie van onze app van de website.
      Bezoek de website op je mobiele browser: Klik op deze LINK.
      Tik op "Download Now" - het bestand zal worden gedownload als een APK-bestand. Open het bestand om de automatische installatie te laten beginnen.
      Let op: je moet toestaan dat apps uit andere bronnen dan de Google Play Store worden geïnstalleerd. Dit doe je in de Beveiligingsinstellingen van je telefoon.
      Geantwoord op 25-3-2015 om 11:39

      Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden
    • Hehe..... na uren en al dagen tobben is het me gelukt met bovenstaand advies alles weer voor elkaar te krijgen. Mijn dank is GROOT Geantwoord op 16-2-2016 om 15:49

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info