• hallo, mijn toestel reageert nergens meer op. Alleen maar met het aan en uitzetten verschijnt er ALAXY Ace, typenummer Gt-S5830i en daarna verschijn samsung op het display. En verder gebeurt niets. Dus hij verspringt telkens! Ook kan het toestel niet worden gereset......

    Gesteld op 25-2-2015 om 14:18 in forum Samsung GT-S5830i Galaxy Ace Misbruik melden
    • Ik heb net hetzelfde als de persoon hierboven die op 25/2/2015 om 14;18 dezelfde vraag stelde;..Ik denk dat ik misschien een nieuwe batterij moet kopen?
      Als ik mijn toestel opzet, verschijnt enkel samsung op de display en enkele kringen in kleuren die bewegen en daarna terug Samsung. Geantwoord op 27-2-2015 om 00:02

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden
    • Had hetzelfde probleem. Ben naar een "telefoonwinkel" gegaan om advies te vragen.
      Zij legden mij uit dat dit type dit probleem krijgt na pl/m 1 a 2 jaar.
      Zij konden voor mij voor Euro 20,00 de software vervangen.
      Heb dat laten doen. PROBLEEM OPGELOST ( maar alle gegevens uit het toestel kwijt !) Geantwoord op 2-3-2015 om 16:46

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info