• wachtwoord wijzigen bij wordfeud

    Gesteld op 14-10-2013 om 15:25 in forum Samsung GT-P5110 Galaxy Tab 2 Misbruik melden
    • Ga naar de instellingen (settings) van wordfeud en tik op je wachtwoord. Je krijgt nu de mogelijkheid een nieuw wachtwoord in te vullen. Daarna ontvang je van wordfeud nog een mail om e.e.a te bevestigen. Geantwoord op 15-10-2013 om 15:08

      Waardeer dit antwoord (100) Misbruik melden
    • Ik heb een nieuwe telefoon en kan wordfeud niet meer downloaden.
      Er wordt gevraagd naar een wachtwoord maar kan dit nergens instellen Geantwoord op 2-12-2021 om 23:05

      Waardeer dit antwoord (42) Misbruik melden
    • Het is een lang verhaal, maar toch doe ik t..... ik heb in t verleden wordfeud gespeeld. Maar ben ook enig moment ermee gestopt. Alles verwijderd, ook mijn mailadres verwijderd. Ik heb mij simds kort weer aangemeld, maar onder een nieuwe naam en een ander mailadres. Dat heb ik een tijdje zo gespeeld. Op enig moment heb ik toch weer afgegooid, omdat ik toch te druk had en afgeleid werd. Vervolgens heb ik t weer geïnstalleerd, maar t werd geopend onder de oude gebruikersnaam. Ik heb niks bijzonders gedaan, alleen geinstalleerd en t opende automatische met oude gebruikersnaam. Mijn nieuwsgierigheid werd geprikkeld en ging weer spelen. Maar er kwamen ook oude onbekenden terug. En dit vond ik wel leuk. Maar t laatste had ik ook vriendschappen gesloten. Dus ik pendelde heen en weer...maar nu kan niet meer in de het oude komen. Dat vind ik erg vervelend. Als ik met m'n "oude" gebruikersnaam opend, vraagt wordfeud naar t "oude" paswoord, maar dat weet ik niet meer. Ik kan wel een mail verzenden, naar m'n oude mailadres, maar dit bestaat niet meer, dus kan ik t wachtwoord niet meer veranderen. Hoe los ik dit op????? Geantwoord op 14-7-2023 om 11:05

      Waardeer dit antwoord (13) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info