• hoe exporteer ik mijn foto's van Samsung mobiel naar mijn Mac Book Pro computer

  Gesteld op 28-11-2017 om 14:11 in forum Samsung GT-I8190 Galaxy S3 mini Misbruik melden
  • Heb je weleens gehoord van Google Drive?
   Hier kan je je eigen plek maken om je foto's op te zetten.
   Ga naar Google Drive op je telefoon en ze vragen je naar een gebruikersnaam en wachtwoord. Maak deze aan. Zet de foto's daar op.

   Als dit gelukt is, ga je naar Google Drive op je Mac, en kun je daar de foto's opvragen. Geantwoord op 16-12-2017 om 22:01

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info