• Wil een video afspelen maar krijg alleen de audiogegevens te horen en niet de beelden. hoe kan ik dit veranderen. heb waarschijnlijk ergens op gedrukt want er staat een slotje in de display. Hoe verhelp ik dit

    Gesteld op 1-6-2017 om 07:42 in forum Samsung GT-I8190 Galaxy S3 mini Misbruik melden
    • Ik heb helaas geen antwoord, maar wel hetzelfde probleem.
      Overigens alleen als ik een videobestand van één bepaalde persoon ontvang. Dus ik vermoed dat het in de instellingen van de telefoon van de afzender zit. Geantwoord op 1-6-2017 om 10:09

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info