• Hoe kan ik het deksel van de batterij en simkaart open krijgen?

  Gesteld op 29-1-2014 om 17:24 in forum Samsung GT-E1150 Misbruik melden
  • Handleiding lezen maar ik weet het bij sommige merken gsm kaartje steken makkelijk is bij andere merken soms niet zo simpel . Geantwoord op 27-6-2014 om 11:04

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Mijnheer hamer en bijtel ( niet zeveren ) ik heb een gsm dekseltje 2 latjes diep indrukken maar spijtig vingernagels te kort ( slap ) krijg hem niet open sommige merken gsm simpel , ik heb een gsm sim kaartje niet makkelijk te plaatsen en dan die opladers waarom alom niet dezelfde stekker ??? Geantwoord op 8-11-2014 om 00:27

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info