• In het scherm verschijnt system initialize. Gevolg hiervan is dat de printer niet meer reageert op printopdrachten. Hoe zorg ik dat de printer weer reageert op opdrachten om te printen

  Gesteld op 23-8-2017 om 20:16 in forum Samsung C48x series Misbruik melden
  • Hoe hef je de druk op de papierrol op? Is daar een handeltje voor?
   Het papier zit zo vast als een huis en met normaal trekken krijgen we het er niet uit.
   Het zwarte gedeelte van de printer hebben we omhoog gekregen door het verwijderen van de tonercassettes. Vervolgens kwam er rechtsbovenin deze ruimte een witte handel vrij. Deze hebben we aangetrokken, en vervolgens kon het zwarte gedeelte omhoog geklikt worden.
   Nu is de vraag hoe je het verfrommmelde papier eruit krijgt. Nogmaals de vraag: weet iemand hoe je de druk op de rol opheft? Geantwoord op 8-9-2018 om 12:28

   Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info