• Ik wil graag de piep van de magnetron aanpassen, en het liefste uitzetten. Iemand enig idee of dit kan?

  Gesteld op 5-8-2015 om 19:12 in forum Samsung C100 Misbruik melden
  • Volgens de handleiding moet je de start en stopknop gelijktijdig indrukken gedurende 1 seconde.
   Bij mij lukt het echter ook niet. De handleiding klopt niet. Geantwoord op 18-1-2016 om 21:06

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
  • Hallo, ik had hetzelfde probleem. Ik dacht ook eerst dat het niet werkte, maar na heel vaak proberen is het toch gelukt. Als het lukt dan zie je 'OFF' in het scherm verschijnen. Ik had beide knoppen precies in het midden, precies tegelijkertijd ingedrukt, en ingedrukt gehouden totdat ik deze melding kreeg (ongeveer 1 seconde). Geantwoord op 2-5-2017 om 16:35

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info