• het blauwe lampje aan de onderkant gaat regelmatig (midden in de nacht) zomaar ineens aan. Daar wordt ik wakker van en dan moet ik eerst de tv aan zetten en dan weer uit voordat het lampje ermee stopt. hoe verhelp ik dit, want het is hoogst irritant

  Gesteld op 31-12-2010 om 11:36 in forum Samsung 2033hd Misbruik melden
  • hoi,

   dat hebben wij ook, heb je ondertussen al het antwoord gevonden, zou je dit dan naar ons toe willen mailen?

   martin[apestaartje]squareders.nl

   Bedankt. Geantwoord op 15-4-2012 om 11:07

   Waardeer dit antwoord (13) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info