• Ik heb onlangs de Salus iT500 geinstalleerd. De tijd heb ik op de thermostaat goed ingesteld en bevestigd met het vinkje. Tot mijn verrassing springt 's nachts de tijd met 1 uur terug (wintertijd?/verkeerde tijdzone?). Ook heb ik de software geupdated, zoals aanbevolen. Helaas helpt dat niet. Updaten ging overigens moeizaam, ondanks dat ik de thermostaat vlak bij de gateway had neergezet: pas na de 4e keer kreeg ik de melding dat het updaten gelukt was.
    Heeft iemand een oplossing voor het tijdstipprobleem? Bij voorbaat dank.
    Harry.

    Gesteld op 23-9-2015 om 10:55 in forum Salus iT500 Misbruik melden
    • Je moet hier in het configuratie systeem komen door allereerst de unit aan te schakelen en vervolgens setting indicator en up key gelijktijdig in te drukken. Nu ben je in het configuratie systeem van de iT500
      (zie pag 12 manuel. Ga door het configuratie systeem en je komt tijdzone tegen. set hier +1 bevestigen en je tijd is juist ingesteld. Geantwoord op 15-10-2015 om 11:11

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden
    • Dank voor de tip. Het werkt. De tijdzone stond inderdaad verkeerd ingesteld (op Engeland). Door deze aan te passen via het menu (het staat in de manual blz 11-13, maar wel onduidelijk) kun je de juiste tijdzone (GMT+1) kiezen.
      Harry. Geantwoord op 15-10-2015 om 13:11

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info