• waartoe dienen de aansluitingen van de voeding,waar is plus en min van de 24 volt

    Gesteld op 5-11-2013 om 15:47 in forum Sailor RT144 Misbruik melden
    • Voor de rt 144 van achter gezien, de linker dikke pen is de plus,de rechter dikke pen is de min.
      Let op bij aansluiten op 24 volt moet de converter achterop zijn gemonteerd en de drie aansluitingkjes bovenaan moeten zijn gesoldeerd, groen rood en grijs, als het een 12 volt versie betreft zijn de klemmen niet met de converter verbonden en zijn de pennetjes rood en grijs met elkaar doorverbonden en is groen loos. Eventuele externe speaker op pennetje 12 uur en pennetje 6 uur., u kunt ons tijdens kantoor uren ook bellen , of uiteraard mailen op vrm marine@hotmail.com Geantwoord op 6-11-2013 om 00:04

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info