• Ik heb een Saab 93 1.8 t van 2005.
  Ik heb regelmatig last van beslagen ruiten (in ernstige vorm) AC, knoppen of roosters instellen helpt niet.
  Alleen het openen van een zijruit verlicht de condens een beetje, wat doe ik verkeerd?

  Gesteld op 27-12-2020 om 12:27 in forum Saab 9-3 Misbruik melden
  • 1. Koelt de AC ?
   2. Zo Ja, Controleer of de Condens afvoerleiding van de AC-Unit niet verstopt is en het vocht/condens naar buiten afgevoerd wordt.
   3. Zo Nee, Controleer de AC Koppeling (Je kunt hem als Buitenplaat op de Multiriem Poelie zien meedraaien of stil staan), werkt die, laat dan het AC systeem op lekken en op Gas/Vloeistof Druk Controleren Geantwoord op 27-12-2020 om 15:56

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • P.S. ik ga er vanuit dat als ik bij heel koud weer de airco op z'n kouds zet je moet merken dat de temperatuur nog kouder wordt?? Geantwoord op 27-12-2020 om 17:45

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info