• Boxen linkerkant Saab 9-3 Cabrio S uit 1998 doen niets. Kan iemand raad geven. Volgens mij is er in de linker deur niet een gemonteerd

  Gesteld op 15-7-2019 om 20:40 in forum Saab 9-3 Misbruik melden
  • Hangt af van de uitvoering van de geinstalleerde audio. Standaard zijn er 2 dashboardspeakers en 2 speakers in de achterpanelen. Speakers in de voordeuren worden gebruikt in combinatie met een aparte versterker AS3. Indien aanwezig, is deze gemonteerd achter het rechter benedenpaneel van de middenconsole (passagierszijde), heeft een aparte kabel naar de radiounit in het dashboard. Normaliter is de bekabeling naar voeding en speakers voorbereid. Geantwoord op 15-7-2019 om 22:00

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Dank voor het antwoord. Ik zie wel een snoertje in de deur zitten als het deurpaneel verwijder. Ik heb de standaard radio/cd-speler van tijdens de productie. Dank en goed weekend
   Durk Geantwoord op 6-6-2022 om 12:37

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info