• Ik heb een Saab 9.3 sport estate bouwjaar 2008, mijn vraag luid mijn linker portier dus bestuurder portier gaat niet dicht en ook niet open met de afstanbedienig deze functioneer verder zeer goed. Kan ik deze instelling zelf wijzigen zodat het portier weer werkt op de afstanbedienig of moet ik naar de Saab dealer?

  Gerard Kok 27 juli 2018
  Gerardkok52@outlook.com

  Gesteld op 28-7-2018 om 11:39 in forum Saab 9-3 Misbruik melden
  • LS
   Lijkt mij een electro-mechanisch probleem met de solenoïde / electromagneet in de deur en heeft niets met handzender / voertuigontvanger te maken.
   Luister of het in de deur klikt.
   Soja is de solenoïde ok en is het puur mechanisch: losse link met slot.
   Succes.
   Frederik
   Geantwoord op 28-7-2018 om 14:39

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info