• De benzinemeter in mijn Saab 9.3 2004 werkt niet meer, het lampje van de reservestand brandt voortdurend.
  Na navraag schijnt reparatie een dure grap te zijn. Iets van € 200,00 + montage. Dit geldt voor de vervanging van de vlotter.
  Weet iemand er meer van en evt. een andere oplossing ter controle.

  Gesteld op 8-5-2016 om 14:39 in forum Saab 9-3 Misbruik melden
  • Tank moet gedemonteerd worden. Uitlaat verwijderen etc. Missertje van Saab. De meeste vlotters kun je via de achterbank verwijderen, dan is het een klusje van niets. Geantwoord op 19-7-2017 om 10:59

   Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info