• Ik heb een Saab 9.3 cabrio uit 2004 en stoor mij mateloos aan de melding op de dashboard display dat ik te hard rijd. Het signaal wil ik graag uit zetten. Vooral het piepje..
  Kunt u mij vertellen hoe ik dit moet doen?
  Alvast hartelijk dank.

  Gesteld op 7-2-2015 om 17:32 in forum Saab 9-3 Misbruik melden
  • op de SID de de snelheidswaarschuwing selecteren (SPD W). Daarna meteen op CLEAR drukken en inhouden tot je een piep hoort. Werkt dit niet, dan wederom SPD W selecteren en met de pijltoets op de sid de snelheidswaarschuwing omhoog brengen tot 250km/u. Daar kom je normaal gezien niet aan Geantwoord op 9-2-2015 om 21:56

   Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info