• heb een nieuwe saab 93 uit 2003,met Saab infotainment plus uit een andere saab 93.,! wil de code van de cd speler werkent maken !! cd speler werkt nu niet omdat ie de cd speler niet ziet (comp) wat nu ???? wie helpt me uit de brand

    Gesteld op 11-6-2014 om 19:58 in forum Saab 9-3 Misbruik melden
    • Ga naar Saab reparateur en vraag de cd-speler elektronisch te koppelen aan de geluidsinstallatie met Tech2.
      De Tech2 is een computerapparaat voor foutdiagnose, uitlezen geheugens en instellen accessoires zoals de CD-speler. Geantwoord op 2-7-2014 om 21:24

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info