• Bij mijn saab brand het motormanagementlampje brand em daarnaast ook een lampje met een uitroepteken er in en zo een circel met blokjes wat is dit??

  Gesteld op 6-6-2014 om 23:15 in forum Saab 9-3 Misbruik melden
  • motorstoring en dat kan van alles zijn. Bijvoorbeeld turbo-druk, bougie, inlaatdruk, koudestart emissievermindering en zo voort, en zo voort....
   Ga naar een Saab reparateur en laat diagnose stellen Geantwoord op 2-7-2014 om 21:22

   Waardeer dit antwoord (9) Misbruik melden
  • ik heb dit ook gehad [motormanegment] kyk op youtube ps Eigen verantwoording] min klem los 2 min daarna weer aan sluiten ik heb dat by myn 9.3 saab 2002 gedaan hierna geen lamp meer op dash kan door cruise komen of iets anders ik denk by het minste geringste gaat dit lichtje branden by steeds weer branden dan is er wel wat aan de hand good luck cirkel met blokjes ken ik niet Geantwoord op 7-10-2014 om 18:37

   Waardeer dit antwoord (13) Misbruik melden
  • De oplossing is redelijk eenvoudig. Meestal betreft het de tankdop die niet goed meer functioneert. Vandaag bij een Autodemontagebedrijf een gebruikte tankdop voor 1 euro opgehaald en het probleem is opgelost. De tankdop moet namelijk goed worden afgesloten. Minimaal 3 klikken. Dit bespaart je een hoop onodige kosten. Geantwoord op 30-6-2017 om 18:34

   Waardeer dit antwoord (27) Misbruik melden
  • Vaak is het vals alarm. Al 50 jaar gaat het luchtalarm af op maandag 12 uur stipt en er gebeurt helemaal niets. Angst en vermaak was ook de agenda van het Romeinse Rijk. Ik heb de zekeringen m.b.t. het motormanagement (wat een poppenkast) eruit gehaald en opnieuw geplaatst. Probleem opgelost. Geantwoord op 13-7-2017 om 14:08

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info