• Ik werk met de SAB Titan II HD Combo ontvanger.
    De satellieten die ik hiermee ontvang zijn de Astra 19,2, de Astra 28,2 en de Hotbird 13E.
    Tweemaal per jaar doe ik een complete her-installatie. Eerst een factory reset om de dbase leeg te maken en daarna met auto installation alle kanalen weer opnieuw te laten inscannen en inregelen. Dat ging altijd goed.

    Nadat ik gisteren ineens een aantal HD kanalen op de Astra 28,2 ineens kwijt was geraakt heb ik vanmorgen precies op de bovengenoemde wijze een auto installatie laten uitvoeren. En tot mijn verbazing ziet de ontvanger tijdens het scannen nu alleen de Astra 19,2. De andere twee satellieten ziet hij niet meer. Hierdoor heb ik nu alleen de beschikking over de kanalen op de 19,2 en de kanalen op de andere 2 satellieten ben ik kwijt. Al de Engelse kanalen op 28,2 ben ik nu kwijt!. Wat kan hier verkeerd zijn gegaan en hoe krijg ik de andere 2 satellieten weer terug?

    Gesteld op 23-7-2017 om 13:50 in forum SAB Titan Misbruik melden
    • Meschien moet je tripple lnb nemen dan is het mogelijk dat je alles ontvangt. ivm wijzigingen?
      Ik heb ook een software versie 1.6.17 sab combo 2 hd en update via internet werkt niet en 19,2 is niet te zien en ziet 28,2 ik ontvang wel 23,5. Maar update via server mislukt steeds. Erg raar. Geantwoord op 11-9-2017 om 10:41

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • goededag , worden de satelieten wel aan gegeven in het instalatie menu ? zoja gebruik automatic diseque . dan vervolgens naar de satelieten gaan dat is de bovenste in het install menu door pijltjes naast OK te gebruiken controleer je of je signaal hebt , heb je dat doe dan Blindscan en geen autoscan , en nog wat je hoeft niet elke keer leeg te halen , veranderingen kun je zien in Lyngsat , dan kan je gewoon de instellingenveranderen , laat even weten hoe of wat , Bedankt . Job
      Geantwoord op 13-9-2017 om 10:59

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Zeer waarschijnlijk is iets met jou ontvanger ik zelfde probleem gehad ik heb mijn ontvanger naar astrasat gebracht ze hebben deze voor mij getest bleek de ontvanger kapot was na reparatie weer helemaal in orde 20 euro was ik kwijt Geantwoord op 13-9-2017 om 11:08

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info