Heeft u een vraag over producten in deze categorie? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Ik heb gisteren een ryobi electrische kettingzaag gekocht, type cs 1835. Alles ordentelijk in elkaar gezet (zo moeilijk is dat niet) daarna de stekker in het stopcontact en.......hij doet het niet! In niet één stopcontact. Is er iets wat ik in de onduidelijke engelstalige handleiding over het hoofd gezien heb. Of ben ik het zoveelste slachtoffer van een product waar 'Made in China' op staat? Gesteld op 6-12-2018 om 06:36

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • hallo:
  Ik bezit een benzine kettingzaag Ryobi RCS3535CB type 3, wanneer ik deze kantel om een boompje te vellen en een 7-tal cm in de boom zit, dan begint de machine zijn kracht te verliezen alsof het geen benzine meer krijgt. Wanneer ik de machine terug recht hou, komt de machine terug op kracht. Aangezien ik deze machine maar sporadisch nodig heb, deed ik deze vaststelling pas wanneer de garantie al verlopen was.
  Ik bezit een gebruikershandleiding van deze machine, daarin wordt steeds verwezen naar figuren, maar deze kan ik nergens in die handleiding terug vinden.
  Kan iemand me helpen met deze problemen?

  Dank bij voorbaat, Johan. Gesteld op 3-9-2015 om 15:29

  Reageer op deze vraag Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Ryobi Kettingzaag

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info