Verklein
Vergroot
Pagina terug
1/16
Pagina verder
GPS NAVIGATION SYSTEM
Hardware Instruction Manual
1

Hulp nodig? Stel uw vraag in het forum

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Hoe kan ik mijn nieuw gekochte RN99 laten registreeren ? Gesteld op 2-8-2013 om 11:36

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Als je dat igo er op zet, kan je dan nog terug naar het oorspronkelijke porogramma? De pen krijg ik er trouwens niet uit, die zit vast! Gesteld op 23-6-2013 om 00:10

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Wat is IGO 8 en hoe zet je dat erop? Met een kaartje. En ik zie helemaal geen pennetje, o ja de handleiding is te downloaden hoor op internet en in het Nederlands.
  Hoe zet je de flitspalen er op? Gesteld op 5-6-2013 om 19:09

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • kan ik ook een stopcontact aansluiting hiervoor kopen?
  ik wil hem op mijn motor gebruiken en daar zit natuurlijk geen sigerten aansteker aansluiting op :)
  Gesteld op 30-5-2013 om 08:11

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Er zijn speciale stekkertjes voor usb aansluiting en het stopcontact. Kun je overal kopen. Past op meerdere apparaten namelijk. Geantwoord op 5-6-2013 om 19:05

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
 • RN99 voor het eerst in gebruik. volgens quick start guide moet ik eerst volledig opladen. Hoe lang duurt dit? Hij is al uren verbonden met de USB van mijn PC. Stopt het opladen automatisch?
  Gesteld op 28-5-2013 om 21:12

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Binnen een half uur werd het lampje groen i.p.v. rood.
   Maar buiten dat, het is een flut actie van Action, je kunt niet eens een handleiding op het internet vinden. Wat nu. Daarbij krijg ik de pen er niet uit, zit vast.
   Ik weet ook niet precies hoe de kloemel werkt en moet hem zaterdag gebruiken.
   Wat een flut bedrijf, dat ze nog niet eens een gebruiksaanwijzing op internet hebben terwijl ze dat ding in de verkoop hebben en ACTION jullie moesten je schamen. !!!!!!
   Geantwoord op 30-5-2013 om 11:27

   Waardeer dit antwoord (1)Misbruik melden
  • Ik heb er IGO 8 erop gezet geen probleem met het kastje, en opladen is ook zo gebeurt,ik heb alle kaarten en flitspalen TMC en Bluetooth het werkt prima IGO 8 PNA downloden op mini sd kaart erin stoppen en rijden grotjes AndyGeantwoord op 3-6-2013 om 23:05

   Waardeer dit antwoord (4)Misbruik melden
  • Je moet hem opladen met zo een stekkertje met het usb kabeltje en dan dat stekkertje in het stopcontact, dat gaat veel sneller. Op de laptop duurt heel lang en kun je hem ook niet met de navigatie openen.Geantwoord op 5-6-2013 om 19:06

   Waardeer dit antwoord (2)Misbruik melden
 • ik heb zopas de nieuwe RN99 gekocht. Na enkele uren werd het scherm plots volledig wit, en het blijft zo. Wat nu ? Gesteld op 26-5-2013 om 10:03

  Reageer op deze vraag Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Abonneren

Abonneer u voor het ontvangen van emails voor uw Roadnavigator rn 66 bij:


U ontvangt een email met instructies om u voor één of beide opties in te schrijven.


Ontvang uw handleiding per email

Vul uw emailadres in en ontvang de handleiding van Roadnavigator rn 66 in de taal/talen: English als bijlage per email.

De handleiding is 1,78 mb groot.

 

U ontvangt de handleiding per email binnen enkele minuten. Als u geen email heeft ontvangen, dan heeft u waarschijnlijk een verkeerd emailadres ingevuld of is uw mailbox te vol. Daarnaast kan het zijn dat uw internetprovider een maximum heeft aan de grootte per email. Omdat hier een handleiding wordt meegestuurd, kan het voorkomen dat de email groter is dan toegestaan bij uw provider.

Uw handleiding is per email verstuurd. Controleer uw email

Als u niet binnen een kwartier uw email met handleiding ontvangen heeft, kan het zijn dat u een verkeerd emailadres heeft ingevuld of dat uw emailprovider een maximum grootte per email heeft ingesteld die kleiner is dan de grootte van de handleiding.

Er is een email naar u verstuurd om uw inschrijving definitief te maken.

Controleer uw email en volg de aanwijzingen op om uw inschrijving definitief te maken

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info