• RN99 voor het eerst in gebruik. volgens quick start guide moet ik eerst volledig opladen. Hoe lang duurt dit? Hij is al uren verbonden met de USB van mijn PC. Stopt het opladen automatisch?

  Gesteld op 28-5-2013 om 21:12 in forum Roadnavigator rn 66 Misbruik melden
  • Binnen een half uur werd het lampje groen i.p.v. rood.
   Maar buiten dat, het is een flut actie van Action, je kunt niet eens een handleiding op het internet vinden. Wat nu. Daarbij krijg ik de pen er niet uit, zit vast.
   Ik weet ook niet precies hoe de kloemel werkt en moet hem zaterdag gebruiken.
   Wat een flut bedrijf, dat ze nog niet eens een gebruiksaanwijzing op internet hebben terwijl ze dat ding in de verkoop hebben en ACTION jullie moesten je schamen. !!!!!!
   Geantwoord op 30-5-2013 om 11:27

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Ik heb er IGO 8 erop gezet geen probleem met het kastje, en opladen is ook zo gebeurt,ik heb alle kaarten en flitspalen TMC en Bluetooth het werkt prima IGO 8 PNA downloden op mini sd kaart erin stoppen en rijden grotjes Andy Geantwoord op 3-6-2013 om 23:05

   Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden
  • Je moet hem opladen met zo een stekkertje met het usb kabeltje en dan dat stekkertje in het stopcontact, dat gaat veel sneller. Op de laptop duurt heel lang en kun je hem ook niet met de navigatie openen. Geantwoord op 5-6-2013 om 19:06

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info