• Beste forumleden. Misschien herkent iemand mijn probleem en weet een oplossing. Ik heb n grand scenic uit 07/2010 met een carminat-.dvd navigatiesysteem in combinatie met bose audio. Almeerdere malen is de scenic bij mijn renaultgarage geweest vanwege storingen en uitval van het audiosysteem. De navigatie blijft steeds correct werken. Het begon met een naar piepje of bliebje als de audio ingeschakeld werd. De garage kon dit resetten en een tijd ging het goed. Totdat er uitval kwam in het geluid en kwijtraken van de radiozenders. De auto 2 dgn in de garage en een nota van 130 euro, maar alles werkte weer. Volgens de garage had men het gehele systeem opnieuw op elkaar afgestemd en gereset. Enkele weken verder weer kleine storinkjes zoals kwijtraken radiozenders, spontaan wisselen van cd,s ook bij uitstaan van de audio. Gehele uitval van geluid en ga zo maar door. Garage gaf het op en concludeerde fout in rekeneenheid. Konden mij niet zeggen wat dat inhield. Zou neerkomen op totale vervanging vh systeem. Kosten minimaal 1000 euro. Heb nog renault nl gemaild. Tot mijn verbazing stellen zij dat er wel iets stuk kan gaan bij een auto van die leeftijd en tja, dan ben je dus uitgeluld. Ik had op diverse forums gezien dat er meer mensen met gelijke problemen kampen en allemaal door Renault nl worden afgescheept. Dat het mogelijk kan liggen aan losgetrilde kontakten of slechte soldeerpuntjes. Ik weet het niet meer! Weet iemand raad? Behalve de auto wegdoen?

    Gesteld op 7-10-2017 om 21:34 in forum Renault Scenic III Ph II Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info