• Hallo.
  Ik heb een Renault Clio Estate van 2010 waarvan ik de lampjes van de achteruitrijverlichting wil vervangen, maar als ik de twee aanwezige schroefjes heb losgedraaid krijg ik het achterlicht er nog steeds niet uit en lijkt het wel of hij nog ergens vast zit, maar waar?
  Als iemand mij hier wat meer duidelijkheid over kan geven zou ik dat zeer op prijs stellen.
  Vrg Wim

  Gesteld op 22-8-2020 om 09:02 in forum Renault Renault Clio IV Misbruik melden
  • Aan de de binnenzijde van de kofferbak ziit links en rechts een klepje wip dit met een schroevendraaier,
   er uit hier achter zit nog een vleugelmoer van kunststof. succes Geantwoord op 21-9-2020 om 18:27

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Bedankt voor uw reactie, maar ik heb na lang zoeken gevonden wat er nodig was om het achterlicht te kunnen verwijderen.
   Na het verwijderen van de 2 schroefjes zat het achterlicht alleen nog vast d.m.v. 2 kunststof pennetjes die een geheel vormt met het achterlicht en in een uitsparing vielen in de carrosserie, dus even een tikje in de tegengestelde richting en het achterlicht was los.
   Vrg Wim Geantwoord op 22-9-2020 om 14:13

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info