• Bij het verlaten van de auto gaan de deuren niet automatisch op het slot en klappen de spiegels niet in.
  Wat moet ik doen?

  Gesteld op 23-7-2018 om 07:44 in forum Renault Kadjar - 2015 Misbruik melden
  • Helaas, deze opties zitten niet standaard op de Kadjar en moeten dus ‘apart’ gedaan Even wennen als je anders gewend bent! Geantwoord op 23-7-2018 om 10:01

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Wat wordt bedoeld met apart gedaan? Is dat apart instellen of ....zit die optie er standaard niet op en kan dat alleen tegen extra kosten die optie geinstalleerd worden?
   Het betreft een kadjar augustus 2016. Geantwoord op 23-7-2018 om 11:07

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Ik bedoelde dat die opties er standaard niet opzitten en dus met de hand moeten worden gedaan. Ik weet niet of ze naderhand alsnog geïnstalleerd kunnen worden. Dat zou je even aan je dealer kunnen vragen. Geantwoord op 23-7-2018 om 11:19

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info