• Ik ben sinds kort verhuisd en nu heb ik nog zo'n ouderwetse ronde thermostraat, als ik die s' morgens omhoog draai naar 19 graden dan knippert er na vijf min. een F die ook weer verdwijnt na enkele minuten. Kan dat kwaad?

  Gesteld op 14-11-2017 om 09:35 in forum Remeha Thermostaat Misbruik melden
  • Beste,
   De F code betekent een Foutcode. Wij willen u adviseren contact met uw installateur op te nemen, hij komt bij u op locatie en kan het probleem verhelpen. Mocht hij er niet uitkomen dan kan hij contact opnemen met onze technische helpdesk voor advies.

   Met vriendelijke groet,
   Remeha B.V.
   Team Customer Care Geantwoord op 15-11-2017 om 14:13

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • ik heb precies hetzelfde probleem ervaren. Bij hoger draaien van de thermostaat knippert code F. De installateur is geweest en heeft van alles vervangen aan de relatief nieuwe cv ketel (expansivat, tapkraan, inlaatklep) . Hij is nog niet vertrokken, ik zet de thermostaat hoger en daar knippert de code F weer. Geantwoord op 19-12-2017 om 10:49

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info