Verklein
Vergroot
Pagina terug
1/40
Pagina verder
1
i Sense
Klokthermostaat
Gebruikershandleiding
1




Hulp nodig? Stel uw vraag in het forum

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

  • Hallo,
    ISense thermostaat geplaatst op remha avanta maar nu krijg ik f203 melding,
    Alles nagekeken brug geplaatst en dan spring de ketel wel aan dus aan de bedrading ligt het niet wat nu? Gesteld op 18-9-2017 om 22:28

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Ik heb sinds april 2015 een Isense thermostaat i.c.m. een Remeha Tzerra CV ketel.
    Ik constateer dat knop C ( regelaar wijzigen waardes) niet goed meer werkt. Tijdens het instellen is er een grote schommeling in de waardes, zowel naar boven als ook naar beneden. Volgens de installateur valt dat probleem niet onder de garantie. Er wordt geadviseerd een nieuwe thermostaat aan te schaffen. Heeft iemand dezelfde ervaring en wat te doen.
    M.v.g
    Erry Gesteld op 18-9-2017 om 20:35

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Mijn remeha isense blijkt 10 minuten achter te lopen. Ik kan niet vinden hoe ik dat moet bijstellen en volgens de handleiding kan dat bij installatie. Moet ik nu dat ding loskoppelen en opnieuw installeren, alsof ik hem nieuw heb? En ben ik dan het bestaande programma kwijt en moet ik dan alles opnieuw instellen? Of moet ik alle schakelmomenten 10 minuten eerder zetten?
    Gert van Driel. Gesteld op 15-9-2017 om 15:26

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Ik heb dat in de handleiding nergens gevonden!
      Hartelijk dank voor uw antwoord.
      Wat zijn de consequenties van aanmelden op jullie site?
      Met vriendelijke groet,
      Gert van DrielGeantwoord op 15-9-2017 om 21:26

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ok nee je hebt gelijk, staat inderdaad niet in de handleiding.
      Heb het nog even nagekeken op mijn eigen ISense;
      Druk op Menu (linkerknop) > Draai naar Instellingen, druk > Datum/Tijd > Tijd instellen.

      Dit is niet mijn site, maar ben ook gewoon gebruiker ;-)
      Maar met het aanmelden krijg je steeds een mail als er een nieuw bericht is.
      M.v.g. Tom
      Geantwoord op 15-9-2017 om 22:52

      Waardeer dit antwoord (1)Misbruik melden
    • Het was me inderdaad al gelukt met je eerdere antwoord. Hartstikke bedankt.
      Ik hoef niet bij elk bericht en mailtje te krijgen.
      Groet, Gert.
      Geantwoord op 15-9-2017 om 23:15

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Hoi, ik maakte gebruik vaan Toon. Omdat ik ga verhuizen heb ik deze weggehaald en de Isense weer aangesloten. Nu blijf ik foutcode F203 houden en de kachel blijft branden. Kabels heb ik gecontroleerd en zijn goed. Is er iets met de instellingen? Er zit een lus op 1 en 2 en de draden naar de thermostaat zijn op 3 en 4 aangesloten. Gesteld op 10-9-2017 om 17:19

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Beste,
      Mogelijk is er toch iets met de kabel aan de hand. Om dit uit te sluiten kunt u een nieuw stukje kabel pakken en deze boven bij de ketel en de iSense aansluiten.
      Met vriendelijke groet,
      Remeha .B.V.
      Team Customer care
      Geantwoord op 12-9-2017 om 14:50

      Waardeer dit antwoord (1)Misbruik melden
    • Ik heb het bovenste stukje vervangen met zwart grijs telefoondraad. Dat was het enige bij de bouwmarkt wat er op leek en net zo dik was en ook de thermostaat daar op aan gesloten. Hij blijft de code geven. Geantwoord op 12-9-2017 om 17:35

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Zojuist na terugkomst van vakantie doet de Isense het niet meer: de display is kapot en alle verwarming staan op zijn hoogst aan. Ik heb handmatig alle verwarmingen uitgezet (bij de verwarming in de badkamer kan dit helaas niet). Hoe kan dit gebeurd zijn en hoe los ik dit op?

    Ik heb al batterijen geplaatst (die zaten er niet in, het afgelopen jaar geen klachten gehad) na lezing van de gebruiksaanwijzing, maar ook dit lost het probleem niet op. Gesteld op 14-8-2017 om 22:06

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Beste,

      Wat vervelend dat je na terugkomst van de vakantie een defecte iSense aantreft. Wij willen je adviseren contact op te nemen met je installateur. Hij kan bij jou op locatie de situatie beoordelen, de cv-ketel controleren en eventueel een nieuwe thermostaat plaatsen.

      Met vriendelijke groet,
      Remeha B.V.
      Team Customer Care Geantwoord op 15-8-2017 om 10:44

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • display geeft aan: "communicatiefout, controleer de verbinding"
    wat te doen?
    Gesteld op 13-8-2017 om 11:09

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Beste,
      Wij vinden het zeer vervelend dat je hinder ondervindt van je thermostaat.
      Deze melding geeft aan dat er geen verbinding tussen de thermostaat en de cv-ketel aanwezig is. Je kan de aansluitingen in de ketel en de thermostaat controleren en de bedrading tussen de thermostaat en ketel nalopen. Mocht dit allemaal in orde zijn, dan is mogelijk de thermostaat defect.
      Met vriendelijke groet,
      Remeha B.V.
      Team Customer Care Geantwoord op 14-8-2017 om 10:11

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • op de thermostaat is 2 keer de temperatuur zichtbaar, ik wil die veranderen in 1 keer tijd en 1 keer temperatuur. Hoe doe ik dat? Gesteld op 8-8-2017 om 17:19

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Beste,

      Via de volgende stappen kun je dit aanpassen.
      Menu->Instellingen->Gebruikersinstellingen->Scherm->Info regel klein.
      Hier kun je de tijd en gemeten temperatuur aanvinken en bevestigen met de ronde draaiknop.

      Met vriendelijke groet,
      Remeha B.V.
      Team Customer Care
      Geantwoord op 9-8-2017 om 12:04

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Via de iSense thermostaat, de kamertemperatuur ingesteld op 10 graden. Helaas zijn de kachels ondanks de ingestelde gegevens superheet. Er staat zelfs 28,5 op de teller! Ook heb ik geen warm water.... Gesteld op 30-7-2017 om 09:04

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Geachte heer of mevrouw,

      Wij vinden het zeer vervelend dat u hinder ondervindt aan uw Remeha product. Mogelijk ligt het probleem in de driewegklep.
      Wij willen u verzoeken contact op te nemen met uw installateur, zodat hij het probleem kan verhelpen. Mocht hij de storing niet op kunnen lossen dan kan hij contact opnemen met onze technische helpdesk voor technisch advies.

      Met vriendelijke groet,
      Remeha B.V.
      Team Customer Care Geantwoord op 31-7-2017 om 16:14

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Goede morgen wie kan me zeggen hoe ik het paswoord reset ? Gesteld op 20-7-2017 om 08:49

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Beste,
      Het is voor ons niet helemaal duidelijk wat u bedoeld met resetten van de iSense. U kunt het frontje van de iSense afhalen om deze opnieuw op te starten.
      Met vriendelijke groet,
      Remeha B.V.
      Team Customer Care
      Geantwoord op 20-7-2017 om 11:02

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Hallo Team,

      Ik heb een huurwoning over genomen maar het paswoord is me niet verteld.
      En om het menu te komen is er een password vereist.
      Mijn vraag is dan ook, oe kan ik de huidige code veranderen.

      Met Vr Gr

      HansGeantwoord op 20-7-2017 om 13:45

      Waardeer dit antwoord (1)Misbruik melden
  • ketel blijft steeds branden en de temperatuur blijft oplopen bij een ingestelde temperatuur van 20 graden Gesteld op 23-5-2017 om 13:23

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Dit kan inderdaad aan de cvketel liggen. Uw installateur kan dat achterhalen. Als u nog opzoek bent naar een installateur, kunt u die vinden op www.abelenco.nl

      Met vriendelijke groet,
      Daniël
      Remeha specialistGeantwoord op 23-5-2017 om 17:52

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Het service simbool uit de eisense halen na service Gesteld op 10-5-2017 om 22:10

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Ik wil de onderhoudssleutel op de sense weghalen maar weet niet waar ik de pincode kan vinden Gesteld op 7-5-2017 om 22:38

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Sinds kort geeft de thermostaat een hogere temperatuur aan, dan door ons ingevoerd. Als hij voor de nacht op 15/16 graden wordt gezet, staat hij s morgens op 21/22 graden en is de cv gloeiend heet. Ook overdag gebeurt dit nu en terugzetten helpt niet, hij gaat zelf weer hoger. Ik lees, dat hier meer mensen last van hebben, maar ik ben nog geen reactie tegengekomen. Is hier iets aan te doen? Gesteld op 21-4-2017 om 23:13

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Ik heb de temp. van mijn Remeha iSense op 16 gr. gezet. Maar hij blift 22 gr. aangeven, te 3arm.
    Wat te doen? Gesteld op 15-2-2017 om 16:57

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • volgens de handleiding zou ik een zgn openhaardfunctie kunnen instellen.
    dit zou via de knop programmakeuze kunnen, ik vind deze functie echter nergens.
    Gesteld op 13-2-2017 om 15:38

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Als ik mijn regelaar op 13 graden zet en het is18 graden in de kamer slaat hij nog aan hoe kan dat Gesteld op 7-2-2017 om 12:12

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Hallo,ik heb de temp infesteld op 17 graden en nu blijft de thermostaat op gemeten temp 22 graden staan en het veranderd niet wie weet raad Gesteld op 4-2-2017 om 10:57

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • is hier een antwoord op? Ik heb hetzelfde probleem sinds een week en de monteur weet nog niet hoe hij dit moet aanpakken.... Geantwoord op 6-2-2017 om 12:52

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Isense blijft verwarmen ondanks ingestelde lagere temperatuur
    En de temperatuur loopt maar op

    Gesteld op 25-1-2017 om 19:42

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • onze remeha isense wil sinds deze week op de ochtend niet meer opstarten naar de gewenste ochtend temperatuur. Dit moet ik dus nu handmatig doen. Ook op de avond gaat ie op de ingestelde tijd ook niet meer uit. Dit moet ik ook handmatig doen. De verdere ingestelde tijden die ik heb ingevoerd overdag pakt ie wel. Weet iemand hoe wij dit kunnen verhelpen? of ligt het aan de ketel of aan de thermostaat? Gesteld op 18-1-2017 om 20:45

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Als klokprogramma actief is en gewenste temperatuur is 15 graden dan blijft de ketel toch verwarmen tot de oude temparatuur. Dus wel omhoog maar niet terug. Gesteld op 4-1-2017 om 11:41

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Ik heb een foutmelding 203, had eerst een icy thermostaat, nu een i sense!
    Ivm makkelijker programeren!
    Op een bosch hrc 42 ketel.
    Je moest van de icy tussen pool 2 en 4 een weerstand van 800 ohm plaatsen.
    Welke weerstand moet er tussen bij een remeha dan?
    Orgineel van bosch is 1.5 k ohm, maar de storing blijft komen.
    Bvbd Gesteld op 15-12-2016 om 21:03

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • ik heb heb foutmelding F219
    wie kan mij vertellen wat ik moet doen Gesteld op 11-12-2016 om 10:44

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Ik heb opeens op mijn display het pictogram regelaar vraagt warmte.
    Dit zou een niet getoond pictogram zijn.
    Wat is dan het probleem? Gesteld op 5-12-2016 om 21:00

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Ik heb al 3x de batterijen vervangen, maar krijg na een dag alweer de vermelding:
    Batterijen bijna leeg. Vervang de batterijen enz.
    Iemand ervaring mee??
    Gesteld op 30-11-2016 om 20:26

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • het duurt lang voordat de temperatuur de kamer verwarmt en hoe stel je hem eigenlijk in ik kom er niet uit

    Gesteld op 30-11-2016 om 10:37

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Ik wil de temperatuur dag en nacht continu het zelfde instellen
    ik zie alleen continu dag of nacht instelling
    of zie ik wat verkeerd.
    Iemand een sugestie Gesteld op 29-11-2016 om 21:36

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Ja je hebt alleen dag of nacht, of je moet het programma instellen op 24 uur dezelfde temperatuur.
      Overigens is het niet verstandig voor je gasverbruik om snachts dezelfde temperatuur in te stellen! Geantwoord op 29-11-2016 om 21:46

      Waardeer dit antwoord (1)Misbruik melden
  • Hoeveel graden moet de ketel staan, stond op 90 en de verwarmingskosten op 1, veel te warm, heb de ketel op 80 staan nu. Gesteld op 15-11-2016 om 21:36

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Als je een HR ketel hebt is het verstandig om de cvwater temperatuur zo laag mogelijk in te stellen, dat scheelt veel in het gasverbruik.
      Ik heb 'm bijvoorbeeld op 50° staan, als het dan veel te lang duurt voordat het een beetje warm wordt zet je 'm steeds iets hoger. Geantwoord op 29-11-2016 om 21:50

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Op hoeveel graden moet de ketel staan max 90 en het water max 65 Gesteld op 15-11-2016 om 21:34

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Als je een HR ketel hebt en gas wilt besparen moet je de ketel op 50° zetten en tapwater op 60°, dan rendeert hij het beste!
      Geantwoord op 15-11-2016 om 22:07

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ik heb de temp op 60 graden en het tap water ook op 60 graden.
      Bij 50 graden moet je wel een heel goed geïsoleerd huis hebben met een minimale warmte verlies onder 2 procent.Geantwoord op 16-11-2016 om 07:28

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • 50° bij dit weer kan best, als het hard gaat vriezen zet je 'm op 60°.
      Ik heb 'm vaak nog op 40° staan en is niet heel erg goed geïsoleerd, maar scheelt wel enorm in het gasverbruik!Geantwoord op 16-11-2016 om 11:13

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Mijn display geeft aan F219 "No connection to base station". De handleiding die vermeldt niets over deze fout. De temperatuur is nu 22 graden terwijl de bedoeling is dat het maar 20 zou zijn. Wie weet wat ik moet doen? Gesteld op 14-11-2016 om 18:24

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • ik stel de temperatuur om 9 uur in op 20 graden en dan is het om tien over acht al 19,5 graad hoe lang van te voren begint die met verwarmen Gesteld op 12-11-2016 om 19:38

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Buitenvoeler op tzerra aansluiten en gebruiken met de isense thermostaat,hoe en wat moet ik doen! Gesteld op 5-11-2016 om 13:19

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Ruimte temperatuur staat ingesteld op 19 graden, en de kamertemperatuur is 22 graden (dus geen reden tot verwarmen) Alle radiatoren staan uit, toch geeft de thermostaat aan dat er gestookt word bij de radiatoren (en de ketel brandt ook) maar radiatoren blijven koud (wat ook moet)

    Hoe zou het kunnen dat de ketel dan toch brandt? Gesteld op 1-11-2016 om 08:26

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Goedemorgen,
      Helaas is het vanuit kantoor lastig te beoordelen wat de ketel op dat moment doet. Ik adviseer je contact op te nemen met je installateur. Hij kan namelijk de situatie ter plekke bekijken en beoordelen. Mocht hij er niet uitkomen dan kan hij contact opnemen met onze helpdesk voor meer ondersteuning.
      Met vriendelijke groet,
      Remeha BV
      Team Customer Care Geantwoord op 1-11-2016 om 11:40

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Abonneren

Abonneer u voor het ontvangen van emails voor uw Remeha iSense bij:


U ontvangt een email met instructies om u voor één of beide opties in te schrijven.


Ontvang uw handleiding per email

Vul uw emailadres in en ontvang de handleiding van Remeha iSense in de taal/talen: Nederlands als bijlage per email.

De handleiding is 0,22 mb groot.

 

U ontvangt de handleiding per email binnen enkele minuten. Als u geen email heeft ontvangen, dan heeft u waarschijnlijk een verkeerd emailadres ingevuld of is uw mailbox te vol. Daarnaast kan het zijn dat uw internetprovider een maximum heeft aan de grootte per email. Omdat hier een handleiding wordt meegestuurd, kan het voorkomen dat de email groter is dan toegestaan bij uw provider.

Uw handleiding is per email verstuurd. Controleer uw email

Als u niet binnen een kwartier uw email met handleiding ontvangen heeft, kan het zijn dat u een verkeerd emailadres heeft ingevuld of dat uw emailprovider een maximum grootte per email heeft ingesteld die kleiner is dan de grootte van de handleiding.

Er is een email naar u verstuurd om uw inschrijving definitief te maken.

Controleer uw email en volg de aanwijzingen op om uw inschrijving definitief te maken

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.



Info