• Ik heb een Remeha W28C Eco sinds maart 2002 met een muuruitlaat. De ketel is in onderhoud bij Feenstra.
    Al enkele jaren rammelt en trilt de ketel SOMS bij zuidwester (harde) wind. Daarbij produceert hij een flink kabaal. Volgens Feenstra is hier niets aan te doen, oorzaak waarschijnlijk de muurdoorvoerpijp. Het kabaal eindigt of vanzelf na enkele minuten of door onderbreking van de 230 stroomtoevoer die na 10 seconden weer hersteld kan worden. Kabaal duurt soms langer dan 1of 2 minuten. Lijkt wel of ketel van de muur af wil trillen. Wie weet ráad ?

    Gesteld op 21-1-2021 om 13:00 in forum Remeha W28 Eco Misbruik melden
    • Wij hebben het zelfde probleem. Ook in onderhoud bij Feenstra. Zij hebben de instelling verhoogd zodat hij eigenlijk meer toeren maakt en de uitlaatgassen beter naar buiten gaan. dus niet terugslaan met harde wind. Dit heeft het probleem bij ons wel veel vermindert. Als wij op de reset knop drukken stopt hij er ook mee! Geantwoord op 5-4-2021 om 13:07

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info