• Ik krijg de waakvlam van de remeha W 32c niet meer aan nadat het gas er af is geweest.
    Hoe zorg ik er voor dat dit weer gaat werken?

    Gesteld op 10-3-2015 om 12:05 in forum Remeha W23c Misbruik melden
    • Gasleiding ontluchten eerst de gaskraan bij de ketel dicht draaien voordat U begint!!!!!!!!?? Dan pas even gasleiding ontkoppelen tussen ketel aansluiting en de verbinding met gaskraan . dan de gaskraan ietsje openen tot dat U de gaslucht ruikt dan de gaskraan gelijk dicht weer draaien.de verbinding van de gasleiding meteen weer goed vast draaien dat naar de ketel gaat de kraan dan pas weer open draaien en de verbinding eerst kontroleren met zeepsop dat gemaakt is met afwas middel in een bakje gebruik ruim genoeg afwasmiddel zodat de leiding gelijk bellen blaast als hij eventueel nog lekt!!!!. Denk altijd voor U doet !!! Aan uw veiligheid en dat van anderen . maar vooral doe ramen open voor het doorluchten vanaf het moment dat u begint aan een gasleiding in huis. Dan als de gaslucht verdwenen is en de verbinding is gecontroleerd bij de gaskraan naar de ketel op lekkage en alles ok is dan pas kan u de ketel weer proberen aan te krijgen middels de waakvlam aan te steken. Bovenal begin er alleen aan met een helder hoofd en met het juiste gereedschap!!
      Groet Ron Geantwoord op 17-1-2016 om 15:41

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info