• In mijn woning (huur) is vorige maand de ketel vervangen.
  nieuwe ketel : Tzerra 28C
  Bij opzetten van de waterkraan valt de druk weg.
  Na 30 minuten is er geen straal meer.
  Wat is er aan de hand ?

  Gesteld op 23-4-2019 om 10:09 in forum Remeha Tzerra M 24c CW3 Misbruik melden
  • Goedemorgen, wat vervelend dat de waterdruk weg valt. Helaas is het voor ons vanuit kantoor lastig te beoordelen wat hier de oorzaak van is. Ik adviseer je contact op te nemen met je installateur. Hij kan ter plaatse de situatie bekijken en beoordelen. Mocht hij er niet uitkomen dan kan hij contact met ons opnemen voor meer technische ondersteuning. Met vriendelijke groet, Remeha BV Team Customercare Geantwoord op 23-4-2019 om 11:08

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info