• Geregeld springt de remeha quinta 35c tijdens de vraag naar tapwater op code 9. De temperatuur van de ketel loopt dan terug naar 14 graden en pas na reset krijg ik langzaam weer warm water.
    De 3 wegklep en de pomp zijn recent vervangen. De boiler temperatuur staat op 65 graden.

    Gesteld op 19-1-2018 om 11:45 in forum Remeha Quinta 35c Misbruik melden
    • Goedemiddag, wat vervelend dat je problemen hebt met je Remeha Quinta cv-ketel. Waarschijnlijk werkt de tapschakelaar niet goed of zit de platenwisselaar verstopt. Ik adviseer je contact op te nemen met je installateur om dit na te laten kijken. Met vriendelijke groet, Remeha BV Team Customercare Geantwoord op 19-1-2018 om 12:47

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info