• Goedendag we hebben Remeha Quinta 35c uit 2005 nu wil ik thermostaat vervangen hangt nu de honeywell een ronde.we hebben nu Chronotherm Touch Moodulatien. TH8210M1003 geeft aan als ik koppel aansluit fout.Ik zie bij de ketel 2 draden op 3 en 4 met weerstand zekering op 3 en 11 .volgens mijn onderzoek moet deze nieuwe op 1 en 2 maar zie ook staan 11 en 12.Maar volgens warmteservice formulier moet hij op 1 en 2 als dit klopt dank je maar wat moet ik met die weerstand zekering doen. alvast bedankt Erwin

  Gesteld op 22-12-2017 om 21:11 in forum Remeha Quinta 35c Misbruik melden
  • Beste,
   Als u een modulerende thermostaat heeft zult u deze moeten aansluiten op klem 1 en 2 en heeft u een thermostaat met display maar zonder baterijen dient u ook een weerstand te plaatsen tussen klem 3 en 11.
   Met vriendelijke groet,
   Remeha B.V.
   Team Customer Care
   Geantwoord op 27-12-2017 om 15:28

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info