• Ik heb een Remeha Quinta 35c en wil daar een derde generatie Nest op aansluiten. Kan iemand mij vertellen wat ik daarvoor moet aanpassen in de bedrading van m'n ketel en welke poortje van de Nest ik dan moet gebruiken?

  Gesteld op 3-9-2017 om 13:53 in forum Remeha Quinta 35c Misbruik melden
  • Beste,

   Voor je antwoord op je vraag hoe je de Nest aan moet sluiten adviseren wij je contact op te nemen met de producent van Nest.

   Met vriendelijke groet,
   Remeha B.V.
   Team Customer Care

   Geantwoord op 4-9-2017 om 15:29

   Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info