• Ik heb een Remeha 35c. Sinds een paar dagen krijg ik tijdens het douchen steeds voor ongeveer 30 seconden koud water. Kunt u me vertellen wat er aan de hand is?

    Gesteld op 22-11-2016 om 06:57 in forum Remeha Quinta 35c Misbruik melden
    • In deze ketel zit een boiler voor opslag van , ik dacht 5 liter warm water , deze kan kapot zijn , maar als bijvoorbeeld een kamerthermostaat heeft met veel mogelijkheden ( bijvoorbeeld TOON )
      Kan deze boiler per ongeluk uitgezet zijn , kan ook na een servicebeurt aan uw cv keltel per ongeluk uitgezet zijn. Hopelijk kunt u hier iets mee. Vriendelijke groet Hans. Geantwoord op 22-11-2016 om 08:42

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info