• Ik heb een quinta 35c van 12j oud die periodiek koud douchewater geeft. Er is geen thermostaat kraan. De installateur heeft de 3wegklep en cv motor vervangen en is 4x langsgeweest. Kosten 600 euro en kan geen oorzaak vinden. Nu adviseert hij de platen wisselaar te vervangen voor 255 euro excl btw en montage. Meerdere keren resetten helpt. De gaskraan even dicht en weer open zorgt ook voor warm douche water. Gasdruk sensor defect ?? Remeha gebeld maar die verwijst naar de installateur die het niet kan vinden. Hmmmmm.

    Gesteld op 16-3-2016 om 13:44 in forum Remeha Quinta 35c Misbruik melden
    • Heb hetzelfde probleem met dezelfde ketel van 10 jaar oud. Ook al 3 keer geweest en bij mij heeft de monteur de klep vervangen, de sensoren en het waterreservoir (ivm de druk). Nog steeds niet opgelost... Geantwoord op 22-3-2016 om 18:32

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info